dermalogica

Dermalogica er lidenskapelig opptatt av hud. Din hud er unik, og kommer du til oss får du en personlig tilpasset hudpleierutine basert på din livsstil og hudens stadige skiftendebehov. Våre produkter er utviklet av eksperter og hudterapeuter som forstår huden bedre enn noen andre. Det sikrer deg de beste resultatene. Dermalogica ble etablert i 1986 av The International Dermal Institut, og satte en ny standard for kvalitet i hudpleie bransjen. I dag er Dermalogica nummer 1 i verden på profesjonell hudpleie, og er også hudterapeutenes førstevalg på egen hud. Det finnes over 100.000 Dermalogica sertifiserte hudterapeuter over hele verden, og en av dejobber her. La oss hjelpe deg med å ta de riktige valgene for din hud.

Velkommen til din beste hud noensinne.

Dermalogica Face Mapping
Face Mapping er vår profosjonelle hudanalyse, hvor vi avdekker hva huden din trenger. Vi viser deg veien til sunn og glødene hud, og gir deg en personlig Skin Fitness Plan med skreddersydde produktanbefalinger.
10 MINUTTER
250,-
Dermalogica Skin Fix
Skin Fix er en rask og effektivbehandling, ideell som en oppfriskning i en travel hverdag. Perfekt for enspesiell anledning, eller hvis huden din trenger ekstra pleie og glød.
10 MINUTTER
250,-
Dermalogica Pro Skin 30
En skreddersydd og målrettet behandling somgir resultater raskt og effektivt. Vifokusrer på det huden trenger mest og tilpasser behandlingene slik at du får optimale resultater.
30 MINUTTER
690,-
Dermalogica Pro Skin 60
En skreddersydd og sensoriskopplevelse som tar i bruk det siste innen produkter, teknikker og teknologi.Det ideelle valget for deg som ønsker en resultatorientert behandling somjobber med dine unike hudpleiebehov. Resultatet er din beste du noensinne
60 MINUTTER
1290,-

Maria Åkerberg

Forandringens tid er nå! Medrene, ærlige produkter framstilt i Sverige vil MARIA ÅKERBERG bidra til utviklingen av bærekraftig samfunn. Ut fra det vi vet i dag finnes det ingen annen planet vi kan flytte til. Derfor er det på tide at flere reager, tenker over eget forbruk og hjelper til, slik at jorden fortsetter å være et godt sted å bo. 

Dyptgående næring fra planteriket 
Deepskin Organics er en unikt konsept innen hudpleie. Deepskin garanterer at produktene virker dypt nede i huden og tilfører all næring den behøver, mens Organics betyr at vi bare velger naturlige og økologiske råvarer. Med Deepskin Organics får du se aller beste kvalitetsprodukter, utviklet av spesialister på en ren og vitenskapelig måte. 

MARIA ÅKERBERG ønsker å gjøre forbrukeremer kritiske gjennom økt kunnskap om innholdet i hudpleieprodukter.

Lunsjbehandling
En rask og avslappet ansiktsbehandling er noe for deg som tenger en liten avkobling fra jobben eller shopping. Denne behandlingen passer alle hudtyper til å med sensitiv hud. Behandlingen gir deg en frisk og glødene i hud i hverdagen.

Rengjøring, hudanalyse med tips og råd, peeling, avslappende ansiktsmassasje, avsluttes med serum og dagkrem tilpasset din hudtype.
30 MINUTTER
495,-
Vitamin C Behandling
Dette er en intensiv behandling med 30% ren C-Vitaminer. Denne Behandlingen er en god energikick for en trøtt hud samt at behandlingen forebygger hudens aldring, gir mer spenst til huden samtidig som den lysner og gir en blankere effekt på pigmentflekker.

Rengjøring, hudanalyse med tips og råd, peeling, massasje med vitamin C serum, maske og avsluttes med øyenkrem og dagkrem
60 MINUTTER
695,-
Rengjørende Ansiktsbehandling
Denne behandlingen er dyp rensende  med økologisk og miljøvennlige produkter. Behandlingen anpasses din hudtype og fokuserer  spesielt på dine problemområder.

Rengjøring, hudanalyse med tips og råd, peeling, porerengjøring , avslappende massaje med balm tilpasset deg, maske, serun og dagkrem.
60 MINUTTER
795,-
Northern face luksusbehandling
En lang  avkoblende, avslappende og effektiv ansiktsbehandling for deg som ønsker å se stor forskjell på dagen. Dette er en fuktgivende luksuriøs behandling som forebygger hudaldring, øker spenst og gir glød i tillegg til at vi ordner bryna dine med tråd (kan også bestilles med farging av bryn)

Rengjøring, hudanalyse med tips og råd, peeling (ved behov porerengjøring), classic eller superstar brows brynbehandling, kinesisk ansiktsmassasje med tykkpunker med skreddersydd balm til din hudtype, luksusmaske med en hodebunnsmassasje. Behandlingen avsluttes med serum, dagkrem og øyekrem tilpasset din hudtype
120 MINUTTER
Med farget (130 min)
1295,-
1395,-

VÅRE BEHANDLINGER

Figaro | Webflow Template

Bryn pakker

Figaro | Webflow Template

vippe behandlinger

Figaro | Webflow Template

threading

Figaro | Webflow Template

farge av bryn

Figaro | Webflow Template

for han

Figaro | Webflow Template

hudpleie

We didn´t choose the brow life,
The brow life chose us!